Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفی الله کرامتی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این زلزله که عصر شنبه /سوم آبان ماه جاری/ اتفاق افتاد در مناطق شهری و روستایی شهرستان های ابهر، خرمدره و خدابنده نیز احساس شد و بلافاصله نیروهای تحت امر ستاد مدیریت بحران استان زنجان به حال آماده باش کامل درآمدند.

وی اظهار داشت: بناهای تاریخی این استان در برابر حوادث طبیعی بسیار محکم هستند و از طرفی نیز بسیاری از منازل روستایی، مقاوم سازی شده اند که به حتم این اقدام باعث شد تا منازل مسکونی روستاهای واقع در این سه شهرستان از تخریب در امان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کرامتی، یادآور شد: در سال ۸۱ بر اثر تکان های ناشی از این گسل، موجب تخریب منازل روستائیان در مناطق جنوب شهرستان ابهر و  غرب شهرستان خدابنده شد اما با مقاوم سازی صورت گرفته بناهای روستایی، خوشبختانه در زلزله اخیر هیچ خسارت مالی و جانی به مردم این سه شهرستان وارد نشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر قریب ۶۰ درصد از منازل مسکونی روستایی استان زنجان مقاوم سازی شده اند که قدرت مقاومت در برابر زلزله های شدید را دارند که انتظار می رود مقاوم سازی ها ادامه یابد.

برچسب‌ها حوادث طبیعی زنجان زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوادث طبیعی زنجان زلزله حوادث طبیعی زنجان زلزله اخبار کنکور مقاوم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسکان اضطراری در پی بارندگی در سنندج
  • اسکان اضطراری تعدادی از ساکنان خیابان طالقانی سنندج در پی بارندگی
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی های شدید در سنندج
  • رفع خطر از منازل مسکونی فرسوده منطقه ۴ یزد
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین