Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، قدرت اله مهدیخانی، مدیر کل مدیریت بحران استان قزوین در حاشیه بازدیدی که با همراهی زمین شناسان پژوهشکده سوانح طبیعی کشور از روستای آکوجان از توابع الموت غربی به عمل آورد، گفت: استان قزوین به لحاظ شرایط زمین شناسی و جغرافیایی خاص، ظرفیت بالایی از رخداد‌های طبیعی مانند زلزله، سیل، رانش زمین و فرونشست را دارد که با توجه به ماهیت متفاوت این مخاطرات، مدیریت و کنترل هر یک مستلزم داشتن تخصص، تجربه و امکانات خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدیخانی افزود: با شناسایی مخاطرات موجود و روستا‌های در معرض خطر در استان قزوین، اولویت بندی آن‌ها و ارسال آن به پژوهشکده سوانح طبیعی، کارشناسان پژوهشکده از روستا‌ها بازدید تخصصی به عمل می‌آورند تا زمینه ساز انجام مطالعات و اجرای پروژه‌های ایمن سازی و کاهش مخاطرات شود.

او اضافه کرد: روستای آکوجان بعد از زلزله سال ۸۳ به مرکزیت بلده مازندران، دچار تخریب و آسیب شد که در آن زمان تصمیم بر جابه جایی روستا به محل فعلی آن گرفته شد که در حال حاضر مشکلاتی در دو روستا وجود دارد که در صدد رفع آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زمین شناسی رانش زمین مدیریت بحران استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند با بیان اینکه بزرگترین طرح عمرانی کشور جهاد آبرسانی است گفت: این طرح در استان مرکزی با جدیت در حال انجام است.

وی افزود: چهار طرح حوزه آبرسانی در استان مرکزی وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی در ۲ مرحله شامل فاز اول ۶۷ روستا با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی و در فاز دوم ۱۳۱ روستا را شامل می‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه و زرندیه با مدیریت آب منطقه‌ای استان و مدیریت منابع آب کشور در حال انجام است و همچنین انتقال آب به تفرش به صورت آزمایشی در حال استفاده است.

مخلص الائمه ادامه داد: یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت طرح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی و ۶ هزار میلیارد ریال در طرح آبرسانی به شهرستان تفرش هزینه شده که‌این اقدامات نشان از توجه دولت سیزدهم به رفاهیات مردم دارد

کد خبر 6094462

دیگر خبرها

  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • بازدید عمومی مردم، مدیران و کارشناسان همراه با خانواده از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود