Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت اله مهدیخانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره وضعیت ایمنی استان قزوین در برابر زلزله اظهار کرد: استان قزوین و چه بسا کشور ایران در معرض خطر جدی حوادث قرار دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین اذعان کرد: استان قزوین جز اولین استان‌های حادثه خیز کشور به ویژه در حوزه زلزله و سیل است که با توجه به این مسئله ما باید شرایط را پذیرفته و همواره باید خود را برای حوادث طبیعی آماده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد شهرها در معرض خطر زلزله و ۸۰ درصد در معرض خطر سیل قرار دارند بیان کرد: تمام مناطق استان به ویژه مناطق شمال و جنوب قزوین در معرض خطر زلزله قرار دارد.

این مسئول ابراز کرد: در خصوص ایمنی در برابر زلزله اقدامات خوبی انجام شده است و طبق تفاهم نامه انجام شده با مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران حدود ۴ دستگاه زلزله نگار در ۴ منطقه صعب العبور از جمله الموت، طارم، آوج و آبیک که جز خطرخیز ترین مناطق هستند قرار گرفت که امواج رادیویی این دستگاه‌ها در ساختمان مدیریت بحران قرار دارد که کوچک‌ترین امواج رادیویی به مدیریت بحران انتقال داده می‌شود.

وی افزود: حدود ۳۱ دستگاه شتاب نگار نیز با توافق مرکز تحقیقات راه و مسکن در مناطق استان قرار گرفت تا با اعلام هشدارهای امواج رادیویی ما بتوانیم در سریع‌ترین زمان ممکن شرایط آمادگی دستگاه‌های امدادی را فراهم کنیم.

مهدیخانی تصریح کرد: اصلی‌ترین مسئله پیشگیری در وقوع خسارت و ایمن‌سازی به بحث آموزش در بطن جامعه باز می‌گردد که در این خصوص اقداماتی در حوزه دانش‌آموزان در حال انجام است که پیش از ایام کرونا این آموزش‌ها حضوری و بعد از آن به صورت مجازی و حضوری در حال انجام است اما نیاز است آموزش بین تمام اعضای خانواده و جامعه تجلی پیدا کند تا میزان خسارت‌ها به حداقل برسد.

وی بیان کرد: در مواجه با خطرهای و حوادث طبیعی سه بخش دولت، حادثه و مردم نقش اساسی دارند و لازم است برای فراهم شدن بسترهای لازم هر سه بخش تلاش کنند و اگر حتی یک بخش کوتاهی کند کار ابتر خواهد ماند.

این مسئول تاکید کرد: طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در راستای مقاوم سازی ساختمان‌ها به ویژه در مناطق روستایی انجام شده که باید گفت حدود ۵۳ درصد ساختمان‌ها مقاوم هستند و نگران اصلی ما در خصوص زلزله به ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده استان باز می‌گردد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حوادث طبیعی قابل پیش بینی نبوده و در هر زمان و مکان امکان وقوع حادثه وجود دارد اقدامات بعد از حادثه نیز پیش بینی شده است برای مثال محل اسکان و استقرار در دستور کار شهر قزوین قرارگرفته و در سایر شهرها از جمله آوج نیز اقدامات خوبی انجام شده و پروژه این مسئله ۶۰ الی ۷۰ درصد پیشرفت داشته است.

این مسئول با اشاره به اینکه مؤلفه پایان کار ساختمان‌ها دلیلی برای مقاوم بودن نیست مطرح کرد: اتفاقات حوادث طبیعی قابل پیش بینی نیست و مدت زمان وقوع زلزله نیز حدوداً یک دقیقه است که مهمترین کار در این زمان شناخت مناطق امن ساختمان، عدم فرار به سوی راه‌پله، آسانسور و عدم خروج از ساختمان است.

وی در پایان گفت: بهتر است مردم به مسئله مقاوم سازی منزل توجه ویژه داشته باشند و در این زمینه از وجود کارشناسان بهره ببرند و در حین خرید منزل حتماً مسئله مقاومت و ایمنی را لحاظ کنند.

کد خبر 5384499

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت بحران زلزله ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه آمار کرونا گرگان قاسم سلیمانی آتش سوزی واکسن کرونا سانحه تصادف تبریز لیگ برتر فوتبال ایران 9 دی استان قزوین حوادث طبیعی معرض خطر انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: شاهد کاهش ۲۲ درصدی حوادث و ۳۳ درصدی فوتی‌ها در بخش ساختمان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، غلامرضا اشرفی امروز در حاشیه برگزاری مانور ایمنی بازرسی از کارگاه‌های ساختمانی در مرکز استان که در شرکت تعاونی در حال ساخت مسکن جهش مارال بنای خاوران انجام شد، اظهار داشت: در این مانور نواقص ایمنی کارگاه مذکور از سوی بازرسان کار مورد بررسی قرار گرفت و نواقص مذکور در قالب صدور ابلاغیه بازرسی به کارفرما ابلاغ شد.

وی در تشریح عملکرد حوزه بازرسی کار اداره کل بیان کرد: سال گذشته 7 هزار و 344 مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول ماده 85 قانون کار صورت گرفته است. این بازرسی‌ها در قالب بازرسی‌های ادواری و موردی از کارگاه‌های مذکور انجام و در مجموع منجر به صدور 6 هزار و 864 مورد ابلاغیه رفع نقص شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی افزود: 3 هزار و 341 مورد بازرسی (46 درصد از کل بازرسی‌های استان) از کارگاه‌های پرخطر استان بوده که از این تعداد یک هزار و 965 مورد در صنعت ساختمان انجام شده است. کارگاه‌های ساختمانی دارای بالاترین آمار حوادث در سطح کشور هستند که سهم کارگاه‌های ساختمانی در استان 41 درصد از کل حوادث است.

وی بیان کرد: با انجام برنامه‌هایی همچون برنامه ملی پیشگیری از حوادث ناشی از کار و ارتقای ایمنی در کارگاه‌های ساختمانی، الزام به تأیید صلاحیت ایمنی پیمانکاران بخش ساختمان، استقرار مسئولان ایمنی و آموزش شاغلین در این بخش شاهد کاهش 22 درصدی حوادث و 33 درصدی فوتی‌ها در بخش ساختمان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن بوده‌ایم.

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: طرح جدید کالا برگ الکترونیک از دهه فجر سال گذشته آغاز شده و تا 17 اردیبهشت امسال ادامه دارد افزود: 4هزار و 22 فروشگاه استان در این طرح مشارکت دارند. 78 درصد جمعیت استان در دهک یک تا 7 قرار دارند. تاکنون مشمولان این طرح حدود یک هزار و 500 میلیارد تومان خرید انجام داده‌اند و اقلامی مانند برنج و ماکارونی بیشترین میزان فروش را داشته است.

وی از کاهش 15 درصدی حوادث ناشی از کار و کاهش 58 درصدی فوتی‌ها در این حوزه خبرداد و تصریح کرد: خراسان جنوبی در مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها رتبه چهارم کشوری را دارد. میزان اشتغال مجدد بیکاران 185 نفر بوده است. طی سال گذشته 7 هزار و 144 مورد بازرسی با اولویت معدن، صنعت و ساختمان انجام شده است.

اشرفی از فعالیت یک هزار و 121 تعاونی در سطح استان خبر داد و گفت: طی سال گذشته صادرات شرکت‌های تعاونی به کشورهای همسایه، حاشیه خلیج فارس و کشورهای اروپایی، 23 میلیون دلار بوده که افزایش 49 درصدی را نشان می‌دهد. سال گذشته 2 هزار و 158 فرصت شغلی در تعاونی‌ها ایجاد شده است. در این مدت بالغ بر 124 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی اعلام شده و تاکنون بیش از 80 میلیارد تومان آن‌ پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی خراسان جنوبی، با اشاره به اقدامات انجام شده طی سال گذشته افزود: در این مدت 10 هزار و 659 فرصت شغلی در سامانه ملی رصد ثبت شده که 14 هزار و 500 نفر توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شده است. 12 مرکز کاریابی در سطح استان وجود دارد و طی سال گذشته 1400 نفر به‌‌کارگیری شده‌اند. با توجه به قوانینی مانند ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی، 228 گشت بازرسی نیز انجام شده است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ترمیم ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در یزد
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در حال ترمیم است
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • سقوط تیر برق برروی ۲ دستگاه خودرو در قزوین
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک